how can I restore logalot on SuperLogics

As of January 2012, Logalot is now part of Scrutinizer v9. Your Logalot license is now a Scrutinizer license. Contact support with questions.

Moderators: scottr, Moderator Team

Locked
ldobbins
Posts: 3
Joined: Thu May 13, 2010 2:35 pm

how can I restore logalot on SuperLogics

Post by ldobbins » Fri Aug 20, 2010 1:06 pm

I need to restore my logalot system (on superlogics) to its original state like a fresh install. Can I simply go to the recovery partition on my superlogics machine?

Thanks in advance.

User avatar
tomp
Site Admin
Posts: 315
Joined: Wed Jul 27, 2005 10:53 am
Location: Sunny Sanford Maine
Contact:

Re: how can I restore logalot on SuperLogics

Post by tomp » Fri Aug 20, 2010 2:35 pm

Are you looking to perform a fresh installation or restore? I am unfamiliar with superlogics machines. Are you taking full system backups or incremental backups?

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest