how can I restore logalot on SuperLogics

As of January 2012, Logalot is now part of Scrutinizer v9. Your Logalot license is now a Scrutinizer license. Contact support with questions.

Moderators: scottr, Moderator Team

ldobbins
Posts: 3
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm

how can I restore logalot on SuperLogics

Post by ldobbins » Fri Aug 20, 2010 5:06 pm

I need to restore my logalot system (on superlogics) to its original state like a fresh install. Can I simply go to the recovery partition on my superlogics machine?

Thanks in advance.

User avatar
tomp
Site Admin
Posts: 315
Joined: Wed Jul 27, 2005 2:53 pm
Location: Sunny Sanford Maine

Re: how can I restore logalot on SuperLogics

Post by tomp » Fri Aug 20, 2010 6:35 pm

Are you looking to perform a fresh installation or restore? I am unfamiliar with superlogics machines. Are you taking full system backups or incremental backups?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests