I can't see any results for a valid OID

Denika Performance Trender™ is a 100% web configurable view into the performance of your IT and IS resources. Denika answers: How much of the resource (network bandwidth, CPU, hard drive, etc.) is being consumed? What is the Up-Time of an important application, server and or network device? What is the Response-Time of an important application, server and or network device?

Moderators: scottr, Moderator Team

Locked
Roxanaseat
Posts: 1
Joined: Wed Dec 02, 2009 9:29 am

I can't see any results for a valid OID

Post by Roxanaseat » Wed Dec 02, 2009 9:54 am

Hello
I am new to the product and I am trying it out. I have a McAfee Webwasher system. I have used MIB browser from the product itself and using GETIF to confirm for example the SystemCPU time OID. However when I enter this on the template I don't seem to get any results back. The default templates are working so I know I can get to the server through the firewall. If I use the Test option I get a result with the Walk option. This result is something like 0:7953.
Thanks
Roxana

User avatar
tomp
Site Admin
Posts: 315
Joined: Wed Jul 27, 2005 10:53 am
Location: Sunny Sanford Maine
Contact:

Re: I can't see any results for a valid OID

Post by tomp » Fri Dec 17, 2010 10:42 am

Hi Roxana,

What OID are you using?

Do you still need help with this?

- Tom

User avatar
tomp
Site Admin
Posts: 315
Joined: Wed Jul 27, 2005 10:53 am
Location: Sunny Sanford Maine
Contact:

Re: I can't see any results for a valid OID

Post by tomp » Fri Dec 17, 2010 10:42 am

Hi Roxana,

What OID are you using?

Do you still need help with this?

- Tom

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest